Pittoresk Arequipa

Bezoek Arequipa, ook wel 'de witte stad' genoemd, vanwege de vele oude gebouwen die uit lichtgekleurd vulkaansteen zijn opgetrokken. Eén van de meest indrukwekkende gebouwen is het klooster Santa Catalina, een plek waar u uren kunt rondslenteren.

U maakt een wandeltour door Arequipa en bezoekt samen met uw Engelssprekende privégids de Santa Teresa Monastery in Arequipa. Hier vindt u diverse meesterwerken uit de koloniale periode. Na het bezoek wandelt u verder naar La Casa del Moral, een koloniaal huis dat beroemd is om zijn gekerfde voorgevel. De wandeltocht eindigt in het Museum Santuarios Andinos, waar Juanita's Mummy is geborgen. Deze schoonheid werd geofferd aan de Incapriester Apu Ampato. In dit museum vindt u veel informatie over het offeringsritueel van de Inca's, kledij en andere voorwerpen. Natuurlijk wordt u ook verteld hoe Juanita is gevonden en kunt u haar met eigen ogen aanschouwen. Een speciale ervaring!


ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

De Andes op haar mooist

U bezoekt het mooiste van de Andes en combineert de hoogtepunten van Argentinië, Chili en Bolivia. Een 22-daagse reis waarin u een diversiteit aan landschappen ervaart; van de mistige Pacific tot de Argentijnse wijngaarden en van de zoutvlaktes van Uyuni tot het woestijnlandschap van Atacama...

Nu vanaf € 18.995 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p