Remedios auténtico tour

Ontdek onder leiding van een lokale gids de pittoreske straten en bezienswaardigheden van Remedios. Wandel door het historische centrum van de stad en terwijl de gids u indrukwekkende verhalen vertelt over het ontstaan van de stad lijkt het net of u zelf terug in de tijd reist.

Reis met een lokaal vervoersmiddel naar de Marcelo Salado suikerfabriek en leer hier meer over het indrukwekkende proces van het maken van suiker, waarna u zelf wat Guarapo proeft, deze typerende zoete drank wordt gemaakt van suikerriet. Stap na dit bezoek aan boord van een authentieke stoomtrein die u naar het Remedios-station brengt. Na een betoverende rit bewondert u de schitterende San Juan Bautista-kerk en het Alejandro García Caturla muziekmuseum. Na deze interessante bezienswaardigheden geniet u van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant in het centrum, waar u de belevingen van de ochtend alvast nabespreekt. In de middag stapt u in een fietstaxi en maakt u een tour door de levendige buitenwijken van Remedios, waar u onder andere inzicht krijgt in de voorbereidingen van het traditionele Las Parrandas feest, tijdens een bezoek aan een lokale werkplaats.


ET-logo

Cuba Tradicional

Cuba, waar de klok eeuwen lijkt te hebben stil gestaan, spreekt tot de verbeelding. Langzaam komt het land in de 21ste eeuw en het is fascinerend om de ontwikkeling van dichtbij te zien. Maak kennis met de Caribische sfeer, koloniale steden en oude historische wijken...

Nu vanaf € 3.825 p.p

ET-logo

Cuba in stijl

Reis in stijl door Cuba met uw privéchauffeur/gids terwijl u verblijft in de beste accommodaties van het eiland. Proef de sfeer van het karakteristieke Havana, struin door de straatjes van Trinidad en sluit ontspannen af aan één van de mooiste stranden van Cuba...

Nu vanaf € 6.425 p.p

Cuba - Oldtimer - Gekleurde huizen - Straat
ET-logo

Karakteristiek Cuba

Ronkende oldtimers, rokende sigaren, vers gemixte rum cocktails, vrolijke salsamuziek en gebouwen waar de verf vanaf bladdert. Welkom in Cuba!..

Nu vanaf € 4.875 p.p