Beleef Europa

Europa komt in meerdere opzichten verrassend uit de hoek. Bruisende steden worden afgewisseld door fabelachtige natuurgebieden, terwijl moderne uitspattingen de frisse tegenhanger vormen op historische speerpunten.

Vanuit alle windstreken komen nieuwsgierige reizigers en toeristen om kennis te maken met de verschillende gezichten van Europa. Maar ook Nederlanders weten het Europese continent steeds meer te waarderen. Citytrips naar Berlijn, Londen, Praag of Madrid winnen snel aan populariteit, maar ook de zonovergoten Griekse eilanden en Ibiza doen het traditioneel goed. Het feit dat u binnen drie uur vliegen vanuit Amsterdam in IJsland of Moskou zit, onderstreept daarnaast dat er binnen Europa op relatief korte afstand van elkaar compleet verschillende werelden schuilgaan. 

Voor cultuurliefhebbers geldt Europa als een uiterst divers walhalla. Van archeologische vindplaatsen in Griekenland tot kunstzinnige bouwstijlen in Spanje en van de rijke muzikale tradities in Duitsland en Oostenrijk tot de Italiaanse meesters uit de renaissance. Ook het met historie verweven Cyprus, de grandeur van Moskou en St. Petersburg, alsook de veelzijdige Baltische Staten zijn voorbeelden van Europese culturele parels die blijven fascineren. 

Gedurende de wintermaanden kunnen mensen de kou ontvluchten op de Canarische Eilanden of de winterse taferelen omarmen en kiezen voor een wintersportvakantie. Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk geven elk een geheel eigen invulling aan dit fenomeen.

Cugó Gran Macina Grand Harbour

Het unieke Cugó Gran Macina Grand Harbour is gevestigd in een 16e-eeuws Maltees monument. De Macina maakte deel uit van een bastion dat Senglea in de 16de eeuw moest beschermen tegen indringers en is een herkenningspunt van de stad. Het hervormde monument is getransformeerd tot e...

Sigló Hotel

Het comfortabele Sigló Hotel ligt in het dorp Siglufjördur in het noorden van IJsland. Bij het hotel vindt u een haven en een prachtig uitzicht over het schilderachtige landschap. De kamers hebben een warme uitstraling en uitzicht op de zee of de bergen. Verder beschikken ze over...

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl