Meesterwerken uit de Noorse kunst

De indrukwekkende collectie kunst die de Noren door de eeuwen heen vervaardigden en verzamelden, is te bewonderen tijdens een exclusief bezoek aan dit zeer diverse museum.

Het aanbod varieert van stukken uit de Romantiek tot ‘geleende’ werken van Picasso en Gauguin. Paradepaardjes zijn echter ‘Madonna’ en ‘The Scream’ van de trots van Noorwegen: Edvard Munch.


ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p