Het grootste reuzenrad ter wereld, Ain Dubai

Dubai is rijk aan de hoogste gebouwen, de grootste fonteinenshow en het grootste winkelcentrum van de wereld. Daarnaast vindt u in deze bijzondere stad ook 's werelds grootste reuzenrad, de Ain Dubai.

Deze topattractie ligt op het kunstmatige Dubai Bleuwaters Island, een paradijselijk stukje stad vol palmbomen, hypermoderne gebouwen en als opvallende middelpunt het enorme reuzenrad. Deze attractie is maar liefst 250 meter hoog en u bent dan ook ongeveer 40 minuten onderweg om één rondje te maken. De gondels zijn ruim en uiterst comfortabel ingericht met voldoende zitplaatsen en panoramische ramen. Door het inventieve opstapplatform stopt het wiel niet met draaien wanneer u in- of uitstapt. Geniet onderweg van een spectaculair uitzicht over de stad en het glinsterende water onder u.


EH-logo

City Trip Dubai - The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina bevindt zich in het hart van de Dubai Marina. Deze excellente locatie is de ideale uitgangsbasis voor uw city trip naar de hypermoderne stad. Dubai Marina is 's werelds grootste kunstmatige jachthaven, dit zorgt voor een indrukwekkend uitzicht. U kijkt niet alleen uit over de haven maar ook over de skyline van Dub...

Nu vanaf € 1.875 p.p