Chimpansees in Nyungwe National Park

Spelende chimpansees, springend van tak naar tak in de boomtoppen. Een bijzondere en unieke ervaring in Nyungwe Forest National Park.

Nyungwe National Park is het leefgebied van de chimpansees. Naast chimpansees komen er ook talrijke andere dieren, waaronder twaalf soorten primaten, vlinders en vogels voor. Dit maakt de wandeling door het woud een bijzondere ervaring in de natuur. Na een korte instructie van uw gids begint u tocht door het bos op zoek naar de chimpansees. Vaak hoort u de luide kreten van de chimpansees al van grote afstand. Het is een belevenis om de chimpansees in hun natuurlijke omgeving te aanschouwen.


ET-logo

Compleet Rwanda

Verken de prachtige natuur van Rwanda. Deze reis brengt u naar bijzondere natuurgebieden. Zo gaat u op safari en staat u oog in oog met berggorilla’s en chimpansees. Laat u verrassen tijdens deze complete rondreis door Rwanda...

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

The Best of Rwanda

Ervaar de veelzijdigheid van Rwanda tijdens deze 13-daagse exclusieve rondreis waarbij u verblijft in stijlvolle en kleinschalige lodges, kampen en hotels die de beste service bieden. Uiteraard mag een gorillatrekking niet ontbreken in uw reis. Maar Rwanda heeft nog veel meer te bieden. Zo maakt u safari's op zoek naar de Big5 in het Akagera National Park en gaat ook op zoek na..

Nu vanaf € 20.195 p.p

Rwanda landschap
ET-logo

Welkom in Rwanda

Rwanda is een prachtige bestemming qua natuur. Geniet van indrukwekkende bergen, vulkanen en glooiende heuvels en natuurparken. Tijdens deze reis maakt u kennis met de hoogtepunten van Rwanda. En uiteraard gaat u op zoek naar de gorilla’s en chimpansees, een onbeschrijfelijke ervaring...

Nu vanaf € 7.895 p.p