kajakken Antarctica

Adrenaline op Antarctica

Wij gaan we graag een stapje verder en brengen we u naar plekken waar andere cruisepassagiers niet snel zullen komen. Klim bijvoorbeeld over gletsjers naar de toppen van ijsbergen. Een gekwalificeerde berggids begeleidt u naar de top, waar u de mooiste foto’s maakt van het Antarctische landschap. En veel ervaren duikers hebben ijsduiken bij Antarctica hoog op hun lijstje staan! Het is een bijzondere ervaring om met een droogpak in ijskoud water te duiken, tussen grote zeeluipaarden en vliegensvlugge pinguïns. Het ijs boven u filtert het daglicht tot bijzondere kleuren: mysterieus blauw met een melkwitte gloed. Of blijft u boven de waterspiegel en laveert u in een kajal tussen drijvend ijs, nieuwsgierige bultruswalvissen en lome zeeluipaarden?

IJsklimmen
Rederij Oceanwide Expeditions biedt samen met het schip Plancius speciale basecampexpedities aan. In deze expedities zijn verschillende activiteiten inbegrepen, zoals ijsklimmen. Ervaring is hiervoor niet noodzakelijk. Om vier uur lang te kunnen wandelen en klimmen over het ijs is een goede conditie wel nodig.

IJsduiken
Uiteraard staat bij ijsduiken uw veiligheid voorop. Ervaring met duiken in koud water en met droogpak zijn noodzakelijk om deze duiktrip te maken. U duikt bij Antarctica – net als bij andere duikbestemmingen – altijd met een buddy. Bovendien blijft u altijd op een veilig diepte. U gaat nooit dieper dan 20 meter.

Kajaktocht
Tijdens uw kajaktocht observeert u het wildlife van Antarctica in alle rust. Zonder het geronk van een zodiac bent u zich ineens bewust van de geluiden van Antarctica: het gespetter van langsscherende pinguïns, het gekraak van het ijs en het gerommel van afscheurende gletsjerdelen. U houdt uw adem in als vlakbij een bultrugwalvis nieuwsgierig zijn hoofd boven de golven uitsteekt.


Kajakken - Antarctica - Zuidpool
ET-logo

Actief op Antarctica

Op deze expeditiecruise naar het schiereiland van Antarctica kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals kamperen op Antarctica, kajakken, sneeuwschoen-wandelingen maken, gletsjerbergbeklimmen, langlaufen en deelnemen aan fotoworkshops. Op enkele afvaarten is ook duiken op Antarctica mogelijk...

Nu vanaf € 7.600 p.p

TT-logo

Antarctica Air & Cruise

Er is bestaat nog een plek op aarde die vrijwel naturel is. Een puur continent van ijzige vlakten, besneeuwde bergtoppen en een ongekende leegte die zich uitstrekt tot aan de verre horizon. Een plek waar ijs tinten van turkoois en iriserend blauw aanneemt, zo surrealistisch dat het bijna niet echt lijkt. Proberen deze plek in woorden uit te drukken is eigenlijk zinloos, niemand..

Nu vanaf € 17.695 p.p

Antarctica - Zuidpool - Pinguins
TT-logo

Antarctica Onderzoeksexpeditie

Gaat uw interesse in onze wereld verder dan fysieke grenzen te willen overschrijden? Dan is deze onderzoeksexpeditie naar Antarctica wellicht geschikt voor u. Niet alleen bevindt u zich in een uniek landschap met ijsbergen, pinguïns en walvissen, u kunt actief een bijdrage leveren aan de wetenschappelijke programma’s die hier worden uitgevoerd. Zo geeft u iets terug, terwijl u ..

Nu vanaf € 11.725 p.p

Antarctivca - poolcirkel - Zuidpool - Pinguins
ET-logo

Antarctica Poolcirkel

Een ideale reis wanneer u in korte tijd de magie van Antarctica wilt beleven. U vliegt naar Antarctica en terug en maakt een expeditiecruise met als einddoel de Zuidpoolcirkel...

Nu vanaf € 16.425 p.p

Zuidpool - IJs - Antarctica
ET-logo

Antarctica Zuidpoolcirkel

Op deze expeditiecruise komt u op de Zuidelijke Shetland eilanden en het schiereiland van Antarctica. U gaat dus voorbij de Zuidpoolcirkel!..

Nu vanaf € 6.450 p.p

TT-logo

De ultieme reis naar Antarctica

Kajak of cruise met een zodiac tussen ijsbergen, verken de verroeste ruïnes van een verlaten walvisstation en wandel op de plek waar Sir Ernest Shackletons trektocht eindigde op het eiland Zuid-Georgië. Ga dagelijks met een andere natuuronderzoeker mee op pad en breid zo uw kennis uit. Maak bovendien topfoto's met de hulp van een National Geographic-fotograaf, want op een plek ..

Nu vanaf € 24.495 p.p

ET-logo

Falkland eilanden, Zuid-Georgië, Orkney en Antarctische schiereiland

Dit is de meest complete vaarroute naar het Antarctisch gebied. Antarctica & de sub-Antarctische eilanden bieden u zowel landschappelijk als ook qua flora & fauna een volledig beeld van deze bijzondere streek...

Nu vanaf € 11.500 p.p

ET-logo

Klassiek Antarctica

De ideale expeditiecruise naar Antarctica als u weinig tijd heeft. U vliegt naar Antarctica en maakt de klassieke Antarctica vaarroute langs het westelijke deel van het Antarctische schiereiland...

Nu vanaf € 10.700 p.p

Zuidpool - Pinguins - IJs
ET-logo

Klassieke Antarctica reis

Dit is de meest klassieke vaarroute naar het Antarctisch schiereiland, waarin u een goed beeld krijgt van wat het 'witte continent' u allemaal te bieden heeft...

Nu vanaf € 8.595 p.p

TT-logo

Zeiljachtexpeditie naar Antarctica

Met het aan de omstandigheden aangepaste zeiljacht Australis vaart u richting Antarctica. Zeilen is vanwege het ijs niet mogelijk, maar dat maakt de trip er niet minder op. Integendeel! Met slechts zeven medepassagiers, een expeditieleider en drie bemanningsleden is dit de meest intieme en exclusieve expeditie naar Antarctica. Met zo weinig mensen is het mogelijk om landingen t..

Nu vanaf € 34.745 p.p

ET-logo

Zuid-Georgië, Antarctische schiereiland en de Falklandeilanden

Tijdens deze afwisselende vaarroute naar het Antarctisch gebied bezoekt u zowel Antarctica als de sub-Antarctische eilanden. Zowel landschappelijk als ook qua flora & fauna geeft deze reis een divers beeld van deze bijzondere streek...

Nu vanaf € 18.295 p.p