Peru als huwelijksreis bestemming

Peru staat bekend om haar indrukwekkende berglandschappen, boeiende geschiedenis en kleurrijke bevolking. Deze combinatie van natuur en cultuur maakt het ook een ideale bestemming voor een reis vol romantiek. Adembenemende plekken waar u met zijn tweeën geniet van een schitterende zonsondergang en mysterieuze schaduwen in de jungle vergroten ongetwijfeld uw gevoel van saamhorigheid. Ontroerende ontmoetingen met lokale helden creëren herinneringen die u alleen met elkaar deelt. Tijdens een huwelijksreis in Peru vindt u romantiek zoals het bedoeld is.

Tussen het groen
U wordt wakker met het geluid van zacht geritsel en vrolijk gekwetter. Terwijl de jungle ontwaakt, loopt u hand in hand de veranda op. De groene wereld wordt langzaam zichtbaar. U heeft de natuur rondom uw privébungalow helemaal voor u alleen. De enige andere gasten zijn een paar nieuwsgierige gekko’s. Even staat de tijd stil als u samen van dit magische moment geniet.

Gezegende liefde
Het glooiende gebergte, gehuld in een mysterieus invallende duisternis, is het decor voor uw spirituele ervaring. De sjamaan blaast op een schelp om de oude Inca-goden op te roepen en stalt voorwerpen uit om ze goed gezind te stemmen. Als het juiste moment is aangebroken, legt hij een vinger op het voorhoofd van u en uw partner. Met deze zegening is uw liefde nog sterker dan voorheen.

Samen aan het strand
U bevindt zich in het onbekende noorden van Peru. Slechts een handjevol toeristen weet deze tropische strandbestemming te bereiken, maar zelfs daar heeft u geen last van. Vanuit uw eigen plunge pool kijkt u uit over de zwoele golven van de Grote Oceaan. De wind zorgt voor een verkoelende bries over uw outdoor hemelbed. Activiteiten zijn overbodig. Daarentegen is samen ontspannen onvermijdelijk.


ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p

ET-logo

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 16 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca’s, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te leven en leiden u in alle rust door Machu Picchu...

Nu vanaf € 7.495 p.p