Per kajak over het Titicaca meer

Vroeg in de ochtend wordt u per privé transfer naar de pier van Puno gebracht. U gaat kajakken op het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Een prachtig avontuur!

U peddelt naar de drijvende "totora" -eilanden van de Uros-indianen. Als u even de benen strekt op een van de rieteilanden, zult u beseffen hoe bijzonder het is dat de Uros indianen hierop wonen. Onderweg heeft u gelegenheid om een ​​verscheidenheid aan vogels, flora en fauna te observeren. Ga vervolgens per boot verder naar het schiereiland LLachón voor een tweede kajakavontuur naar het eiland Taquile. Dit eiland, bewoond door 2000 Quechua-sprekende indianen, wordt beschouwd als een prachtige plek. U vindt hier Pre-Inca-ruïnes, wereldberoemde handweefsels en lokale bevolking die zich bezig houdt met het breien van mutsen. Lunch is inbegrepen. Na dit bezoek keert u terug naar Puno. 


ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Het Incarijk en de Andes

Een reis waarin u de hoogtepunten van Bolivia en Peru combineert waarbij u de grens passeert op het hooggelegen Titicacameer in de Andes. Een reis van drie weken waarin u zowel het natuurschoon van Bolivia bezoekt; de Andes en Uyuni zoutvlakte, als de cultuur in het zuiden van Peru; Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu...

Nu vanaf € 14.595 p.p