Over het water naar de drijvende rieteilanden

U maakt een boottocht in een privé boot met uw Engelsprekende gids op het enorme Titicacameer en bezoekt de drijvende totora rieteilanden van de Urosindianen.

U vaart verder naar het eiland Taquile, een eiland met Quechuasprekende bewoners die leven volgens hun oude tradities. De vrouwen zijn druk met spinnen en weven terwijl de mannen zich bezighouden met het breien van prachtige mutsen. Het eiland staat bekend om zijn pre-Incaruïnes die op de twee heilige heuvels van het eiland liggen. U maakt een wandeling over het eiland en keert later weer terug naar Puno.


ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Het Incarijk en de Andes

Een reis waarin u de hoogtepunten van Bolivia en Peru combineert waarbij u de grens passeert op het hooggelegen Titicacameer in de Andes. Een reis van drie weken waarin u zowel het natuurschoon van Bolivia bezoekt; de Andes en Uyuni zoutvlakte, als de cultuur in het zuiden van Peru; Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu...

Nu vanaf € 14.595 p.p