Ontdek Peru met de hele familie

Peru staat bekend om de Incacultuur, de kleurrijke bevolking en koloniale steden. Maar wist u dat Peru ook veel te bieden heeft als het gaat om avontuur, actief bezig zijn en zelf verkennen en ontdekken? De perfecte ingrediënten voor een reis met het hele gezin. Zwem met zeeleeuwen, raft in de Heilige Vallei, wandel naar Machu Picchu en ga schattenjagen in Cusco.

Zwemmen met zeeleeuwen
Vlak voor de kust van Lima liggen de Palomino eilanden, waar Humboldtpinguïns en zeeleeuwen vechten om een plekje op de rotsen. Het is een unieke ervaring om hier het water in te gaan en met de speelse en nieuwsgierige zeeleeuwen te zwemmen en te duiken. Opwarmen na deze frisse duik doet u in het Café del Museo met een heerlijke, Peruaanse lunch.

Actie(f) in de Heilige Vallei
Volop actie en actief zijn in de Heilige Vallei! Leer alles over lama’s en alpaca’s in de Awanacancha lamaboerderij en ga raften op de Urubamba rivier. Ervaar het dagelijkse leven in de Heilige Vallei vanuit het zadel van uw Paso paard. En wat te denken van SUP-en in het Piuray Andes-meer, vlakbij het pittoreske dorpje Chinchero?

Overnachten in de Sky Lodge
Wie durft? De Sky Lodge is een van de meest unieke hotels ter wereld. Uw kamer hangt aan een van de steile rotswanden van de Heilige Vallei en bestaat voor 90% uit glas. U bereikt uw kamer door 400 meter te abseilen. In de ochtend ontwaakt u op grote hoogte en geniet u van het meest spectaculaire uitzicht op de Heilige Vallei. Een ervaring waar u mee thuis kunt komen!

Cusco Challenge
Op verkenningstocht door Cusco! Wie is het eerst op de eindbestemming? Door middel van een lijst uitdagingen en een kaart van de stad ontdekt u Cusco. Communiceren met de lokale bevolking en het correct beantwoorden van vragen brengen u telkens naar uw volgende locatie. Wie het snelst is en het meeste aantal punten heeft, is de winnaar en krijgt eeuwige roem. Na deze uitdaging is het culinair genieten in het chocolademuseum van Cusco!


ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

Het onontdekte noorden van Peru

Ga tijdens deze 22-daagse rondreis op ontdekking in het nog nauwelijks bezochte noorden van Peru. Noord-Peru biedt een ongekende rijkdom aan natuur, cultuur en historische schatten van de pre-Inca cultuur. Ontdek indrukwekkende ruïnes, graftombes en reliëftekeningen en verwonder u over de Cordillera Blanca, een van de minst bekende maar mooiste delen van de Andes, en de eindelo..

Nu vanaf € 9.795 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p

ET-logo

Rondreis Peru en Galápagos

Peru en de Galápagoseilanden: een droomcombinatie. Tijdens deze 16-daagse rondreis ziet u de hoogtepunten van de Incacultuur én het wonder van de Galápagos. Cuzco is een prachtige uitvalsbasis voor het bezoeken van de Incabolwerken in de Heilige Vallei en natuurlijk Machu Picchu. Tijdens een cruise langs de Galápagos maakt u kennis met de unieke flora en fauna...

Nu vanaf € 17.125 p.p

ET-logo

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 16 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca’s, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te leven en leiden u in alle rust door Machu Picchu...

Nu vanaf € 7.495 p.p