Ontdek Cuzco

Bezoek de koloniale stad Cuzco. Cuzco is een stadje vol gezellige pleinen, markten, interessante musea en vele kerken en kathedralen. Sluit uw dag af met een drankje op het balkonterras op het lokale plein.

De tour start met een wandeling samen met uw Engelssprekende privegids naar de Boheemse wijk San Blas, beroemd om zijn aantrekkelijke smalle straatjes, het gezellige plein, ateliers en handwerkwinkels. U bezoekt de kerk van San Blas met zijn beroemde preekstoel en de werkplaats van de familie Mendivil. De straat Hatunrumiyoc brengt ons bij de bekende twaalfhoekige steen. U wandelt verder richting de Plaza de Armas (het centrale plein) van Cusco, waar de kathedraal zal worden bezocht. Bezoek daarna de Inca-straat van Loreto en bezoek de Koricancha-tempel (Santo Domingo).


ET-logo

Het Incarijk en de Andes

Een reis waarin u de hoogtepunten van Bolivia en Peru combineert waarbij u de grens passeert op het hooggelegen Titicacameer in de Andes. Een reis van drie weken waarin u zowel het natuurschoon van Bolivia bezoekt; de Andes en Uyuni zoutvlakte, als de cultuur in het zuiden van Peru; Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu...

Nu vanaf € 14.595 p.p