Cruise over de Amazone

Hoewel veel mensen bij de Amazone aan Brazilië denken, ligt toch ook 13 % van dit grootste regenwoud ter wereld in Peru. Uiteraard leert u dit prachtige groene gebied het beste kennen vanuit het hart: de Amazone rivier. Tijdens een cruise op de Aqua of de Aria dringt u diep binnen in de natuur.

U start uw cruise in Iquitos, een charmante Peruaanse stad die alleen bereikt kan worden per lucht of water. Naast de fantastische natuur en de vele wilde dieren maakt u onderweg kennis met verschillende lokale dorpjes langs de rivier. Ook al bent u in het hart van de wildernis, aan luxe hoeft u geen moment in te leveren omdat u uw varende hotel altijd bij u heeft. Geniet aan boord van heerlijke diners en kom tot rust in uw ruime hut of op het zonnedek.


ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p

ET-logo

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 16 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca’s, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te leven en leiden u in alle rust door Machu Picchu...

Nu vanaf € 7.495 p.p