Zeilen bij San Blas

Kristalhelder water, witte stranden en paradijselijke eilanden: de Caribische kust van Panama heeft het allemaal. Aan boord van een privé zeiljacht beleeft u uw eigen droomreis. U heeft geen dress code of captains diner, maar zit met blote voeten op het zonnedek, neemt een duik in de azuurblauwe zee en geniet van de ondergaande zon op uw ‘eigen’ strand.

Enkele van de honderden San Blas-eilanden worden bewoond door de Kuna-indianen. Uw kapitein brengt u graag naar de Kuna’s toe voor een kennismaking. De dorpsoudste vertelt u over de eeuwenoude Kunatradities. En de vrouwen tonen u trots hun kleurrijke mola’s: stoffen die deel uitmaken van de traditionele kledij van de Kuna-indianen.

Met z’n tweeën varen over de tropische wateren is romantiek ten top. Maar een zeiltocht met het hele gezin is het ook een belevenis! De kapitein en zijn bemanning leggen u volledig in de watten. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van het comfort en de omgeving. Snorkelen bij kleurrijke koraalriffen, een bezoek brengen aan een ongerept palmenstrand of gewoon luieren op het zonnedek… het is aan u!


EH-logo

Beach Break Panama - El Otro Lado Private Retreat

El Otro Lado is een exclusief resort gelegen in een omsloten gebied, dit geeft het ultieme gevoel van privacy. U verblijft in een eigen huisje omgeven door tropische planten en bloemen. De accommodaties hebben ieder een unieke, kleurrijke stijl en zijn voorzien van een eigen terras. Het zwembad geeft u wat verkoeling waarna u zo weer opdr...

Nu vanaf € 4.195 p.p

ET-logo

Prachtig Panama

Beleef het veelzijdige Panama. Geniet van de heldergroene jungle in Boquete, bewonder het majestueuze Panamakanaal, struin door Panama-stad en vertoef op de paradijselijke stranden van Bocas del Toro. U kunt deze reis door Panama uitstekend combineren met buurland Costa Rica...

Nu vanaf € 4.195 p.p