Pacaya Volcano Hike inclusief picknick

Beklim de actieve Pacaya vulkaan en bewonder het prachtige uitzicht terwijl u geniet van een voortreffelijke picknicklunch.

Maak uw borst maar nat, want vandaag gaat u de actieve vulkaan Pacaya beklimmen, gelegen op 2552 meter hoogte! U wordt met een busje een gedeelte van de vulkaan opgereden waarna u zelf nog een klim van 2 à 3 uur maakt. Tijdens uw tocht wordt u vergezeld door een paar paarden die u eventueel verder kunnen brengen als de tocht te zwaar is. Het laatste stukje naar de top (over gestolde lava) is even doorzetten maar zeker de moeite waard. Met wat geluk kunt u dicht bij de krater komen of bij een roodgloeiende lavastroom (uw privégids neemt om veiligheidsreden de beslissing waar naartoe wordt gelopen). Neem goede wandelschoenen en een jas of trui mee, want het kan koud zijn op de top! Voor een picknicklunch wordt vandaag gezorgd. Na de klim wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.


Guatamala - Belize - Midden-Amerika
ET-logo

Adembenemend Guatemala & Belize

Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt u naar Placencia gebracht voor een heerlijke afsluiter op het parelwitte zandstrand van Belize...

Nu vanaf € 8.825 p.p

ET-logo

Authentiek Guatemala

Ontdek het ongerepte Guatemala tijdens deze reis op authentieke wijze. Bij deze reis draait het letterlijk om de reis, niet om de bestemming. U start uw reis in Flores, waar u diverse Maya complexen bezoekt. Vervolgens wordt u naar Coban gebracht, vanwaar u de hoogtepunten van de regio bezoekt, zoals Semuc Champey. In Huehuetenango maakt u kennis met de inheemse bevolking en le..

Nu vanaf € 6.995 p.p

ET-logo

De Mayas van Mexico en Guatemala

In Mexico en Guatemala vindt u indrukwekkende ruïnes uit het Mayaverleden. Tijdens deze reis verkent u bijzondere archeologische vindplaatsen, maar ook de mooiste koloniale stadje en u sluit af op een heerlijk palmenstrand...

Nu vanaf € 15.595 p.p