Trein der Wonderen

Ecuador doorkruisen met Tren Crucero is een ervaring die u zeker lang bij zal blijven. Aan boord van deze bijzondere Ecuadoriaanse ‘Luxury Experience’ bekijkt u Ecuador vanuit de trein heel anders. Geniet van het uitzicht vanuit de luxe rijtuigen of vanaf het observatiedek.

In vier dagen reist u over hooglanden vanaf Quito in de Andes naar Guayaquil aan de kust. Onderweg passeert u de mooiste en meeste bijzondere plaatsen zoals de vallei van Otavalo en de ‘Avenue of the Volcanoes’. Bij helder weer krijgt u zicht op de besneeuwde Cotopaxi- en Chimborazo-vulkaan. Chimborazo ligt op steenworpafstand van de evenaar. Tijden de treinreis brengt u ook een bezoek aan de markt van Guamote, een van de laatste inheemse markten in de Andes. Daarna daalt u zigzaggend af met de mythische Duivelsneustrein. U verlaat vervolgens de hooglanden en reist verder door indrukwekkende nevelwouden en voorbij rijst-, rietsuiker- en cacaoplantages tot de eindbestemming Guayaquil aan de Stille Oceaan.
Onderweg stopt de trein een aantal keren voor excursies onder begeleiding van professionele gidsen. Leun achterover in uw stoel en geniet van de uitstekende service en comfort die Tren Crucero te bieden heeft.

Tijdens deze 4-daagse treinreis overnacht u in karaktervolle hotels of haciënda’s en zijn de maaltijden en non-alcoholische dranken aan boord van de trein inbegrepen.