Helikoptervlucht over Ecuador's vulkanen

Zijn uw verwachtingen van Ecuador sky high? Stap dan in een helikopter om de machtige vulkanen van Ecuador vanuit de lucht te bekijken. Vanachter grote ramen heeft u een prachtig zicht.

U vliegt over het Andesgebergte en passeert tal van hoogtepunten van deze omgeving. Er zijn verschillende routes mogelijk. Zo kunt u kiezen voor korte, vroege ochtendvluchten met aansluitend een bezoek aan het Cotopaxi-gebied of u kiest voor een volledige dagtour-ervaring.

Een vlucht over het Cotopaxi National Park en Pasochoa natuurreservaat laat de verbazingwekkende landschappelijke diversiteit zien. U kunt de geologische geschiedenis zelfs nog beter begrijpen dan vanaf de grond. U volgt lavastromen, steekt vulkaankraters over en vliegt langs de meest prachtige watervallen en ravijnen. Geniet tijdens deze vlucht van de ‘skyline’ van het Ecuadoriaanse Andesgebergte en vergeet niet om foto’s te maken! 


ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Hoogtepunten van Ecuador & de Galápagoseilanden

Verken het veelzijdige Ecuador. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis een aantal koloniale steden, machtige vulkanen, de kleurrijke cultuur en indrukwekkende flora en fauna van het nevelwoud, de Amazone en de Galápagoseilanden...

Nu vanaf € 14.995 p.p

ET-logo

Rondreis Ecuador overland

Tijdens deze 16-daagse reis op maat rijdt u met een privéauto en een chauffeur/gids langs (culturele) hoogtepunten. Ecuador bundelt al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft: van de hoge Andes en de met sneeuw bedekte vulkanen tot Incaruïnes, kleurrijke markten en bevolking en de mooie, koloniale steden. U bezoekt de hoofdstad Quito, vulkanen en warmwaterbronnen en bewon..

Nu vanaf € 5.225 p.p