Actief en sportief in Ecuador

Ecuador leent zich uitstekend voor een actieve en sportieve rondreis. De extreme landschappen geven activiteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken een extra uitdagend karakter. Tegelijkertijd schept deze gezamenlijke inspanning een hechte band. Een echte mannentrip voor vader en zoon of voor een stel vrienden. En voor stoere vrouwen natuurlijk ook!

Vulkanentrekking
U tuurt naar de horizon. De blauwe lucht steekt fel af tegen de schitterende sneeuw van de gletsjer op de top van de Cotopaxi vulkaan. Op de laatste dag van deze lodge to lodge trekking bereikt u maar liefst 5.000 meter hoogte. De trekking was af en toe pittig, maar de route langs spectaculaire landschappen en vulkaanmeren maken de inspanning meer dan waard. En vanavond staat de open haard in uw lodge weer knus te knisperen.

Mountainbiken
Omgeven door het Andesgebergte stapt u op de fiets. Het ene moment heeft u uitzicht op de ruige vulkaantoppen, het andere moment focust u op het kronkelende zandpad onder uw wielen. Na een tocht door de uitgestrekte bergweides en het groene nevelwoud bereikt u de uitlopers van de Amazone. Deze uitdaging voor de beenspieren wordt beloond met een dip in de warmwaterbronnen van Papallacta.

Kajakken in de jungle
Uw peddel plonst ritmisch in het water. Het dichtbegroeide woud sluit zich steeds dichter om u heen. Menselijke geluiden zijn zo goed als afwezig. Geritsel, gebrul en gekwetter verraden echter de aanwezigheid van het gevarieerde dierenleven in de Amazone. Vanuit uw kajak beleeft u de natuur met al uw zintuigen. ‘s Avonds gaat deze intense natuurervaring nog even door. Vanuit uw tent hoort en voelt u duidelijk de nabijheid van de jungle.


ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Op avontuur door natuurrijk Ecuador

Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle voordat u afreist naar een van de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen ter we..

Nu vanaf € 12.375 p.p