Arenal vulkaan & Ecotermales Hotsprings

Maak dieper kennis met de Arenal vulkaan tijdens deze wandeltocht. De gids neemt u mee over een trail door het regenwoud welke onder de Arenal vulkaan loopt. Hier zijn diverse diersoorten te vinden zoals diverse apen en vogels, zoals toekans.

De wandeling eindigt op een punt waar u met een heerlijk koud drankje kunt genieten van het prachtige uitzicht op de vulkaan. Als de vulkaan een beetje actief is, kunt u zelfs lava zien stromen. Na deze onvergetelijke ervaring gaat u heerlijk ontspannen in de nabijgelegen hotsprings. De verschillende baden wisselen allemaal in temperatuur, kies uw favoriet en kom tot rust.


ET-logo

Bekende hoogtepunten van Costa Rica

Costa Rica mag zich scharen onder de belangrijkste natuurparadijzen op aarde. U reist langs hoogtepunten als de Arenal vulkaan, het schildpaddenoord Tortuguero en het ongerepte Monteverde nevelwoud. Ontspan aan het einde van de reis aan de prachtige stranden van Manuel Antonio...

Nu vanaf € 7.995 p.p

ET-logo

Familiereis Costa Rica

Wilt u een bijzondere 16-daagse reis maken met uw gezin? Dan is Costa Rica een ideale bestemming. Het land is buitengewoon afwisselend: u vindt er vulkanen, nevelwouden, regenwouden en parelwitte stranden. De rijafstanden zijn kort, de wegen zijn veilig en er is veel te ondernemen voor jong en oud. Actief de omgeving in? Ga samen raften, op een canopy tour, abseilen, snorkelen ..

Nu vanaf € 8.245 p.p

ET-logo

Natuurrijk Costa Rica & Nicaragua

Ontdek de natuurrijke en veelzijdige landen Nicaragua en Costa Rica. Samen met uw gids ontdekt u de cultuur en natuur van deze landen. U overnacht in prachtige accommodaties, gaat op avontuur in de jungle, wandelt door koloniale steden en geniet van ontspanning aan de prachtige stranden...

Nu vanaf € 9.975 p.p