Arenal Lake & El Castillo Fietstocht

Deze fietstocht is perfect als u de omgeving van de Arenal vulkaan wil ontdekken. Qua niveau is dit niet een te lastige route; er zijn slechts enkele heuvels en het zijn voornamelijk van gravel- en zandwegen. De route naar El Castillo is 12 kilometer, onderweg komt u langs regenwouden, weilanden en de machtige Arenal Vulkaan.

Met een beetje geluk kunt u tevens brulapen, toekans of de rode neusbeer tegenkomen. Tijdens de lunch wordt er gestopt aan het prachtige Arenal meer, waar er ook mogelijkheid is om te zwemmen. Na de lunch wordt de route voorgezet richting El Castillo. Geniet van de prachtige omgeving!


ET-logo

Bekende hoogtepunten van Costa Rica

Costa Rica mag zich scharen onder de belangrijkste natuurparadijzen op aarde. U reist langs hoogtepunten als de Arenal vulkaan, het schildpaddenoord Tortuguero en het ongerepte Monteverde nevelwoud. Ontspan aan het einde van de reis aan de prachtige stranden van Manuel Antonio...

Nu vanaf € 7.995 p.p

ET-logo

Familiereis Costa Rica

Wilt u een bijzondere 16-daagse reis maken met uw gezin? Dan is Costa Rica een ideale bestemming. Het land is buitengewoon afwisselend: u vindt er vulkanen, nevelwouden, regenwouden en parelwitte stranden. De rijafstanden zijn kort, de wegen zijn veilig en er is veel te ondernemen voor jong en oud. Actief de omgeving in? Ga samen raften, op een canopy tour, abseilen, snorkelen ..

Nu vanaf € 8.245 p.p

ET-logo

Natuurrijk Costa Rica & Nicaragua

Ontdek de natuurrijke en veelzijdige landen Nicaragua en Costa Rica. Samen met uw gids ontdekt u de cultuur en natuur van deze landen. U overnacht in prachtige accommodaties, gaat op avontuur in de jungle, wandelt door koloniale steden en geniet van ontspanning aan de prachtige stranden...

Nu vanaf € 9.975 p.p