Paaseiland: Sunrise Tour

Er is geen mooiere dag opstart dan een zonsopgang bij Ahu Tongariki meemaken.

Ahu Tongariki, in het zuidoostelijke deel van het eiland, ligt op zo’n 30 minuten rijden van Hanga Roa. Het lange platform met de 15 Moai op een rij zijn wellicht wel één van de meest gefotografeerde beelden van het eiland. Veel mensen kiezen ervoor om deze tour op hun laatste ochtend hier te maken als een spectaculaire afsluiting van hun verblijf. In de lente- en zomermaanden (oktober-april) komt de zon precies achter de Moai op en de rest van het jaar komt de zon op achter de Poike-Vulkaan.  


ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p