Kajakken in Chili

Door de vele fjorden en meren is Chili een fantastische bestemming om te gaan kajakken. Ervaring is daarbij niet nodig. Met goede instructies en de juiste begeleiding kan iedereen peddelend de rivieren op. Wij zetten de mooiste kajakgebieden voor u op een rij.

Torres del Paine
Vanaf het wateroppervlak is een gletsjer nóg indrukwekkender. In het Nationaal Park Torres del Paine op het Lago Grey peddelt u langs afgebroken stukken ijs van de gletsjer Grey. De rust en stilte maken het uitzicht op de granieten bergtoppen van Torres del Paine extra imposant. Eindpunt van uw kajakavontuur is het Lago Grey, waar de rivieren Grey en en Serrano uitmonden.

De Serrano- en Balmacedagletsjers
Vanuit Puerto Natales in Chileens Patagonië begint een prachtige kajaktocht naar het Nationaal Park Bernard O’Higgins. U glijdt door het Ultima Esperanzafjord, ziet Andescondors cirkelen boven het Patagonische woud en bekijkt de grootse Serrano- en Balmacedagletsjers. Om deze natuurervaring compleet te maken, overnacht u in een tented camp middenin het nationaal park.

Door Chiloé
In het merendistrict van Chili, aan de Pacifische kust, ligt het eiland Chiloé. Ooit vond in dit gebied de sterkste aardbeving plaats die door de mens geregistreerd is. De tsunami die hierop volgde, zorgde voor overstromingen en een spoor van dode bomen. Door dit eerdere natuurgeweld is het merendistrict een fantastische omgeving om te gaan kajakken. Kalm peddelt u langs de kustlijn. Onderweg ziet u aalscholvers, humboldtpinguïns en magelhaenpinguïns – en misschien wel een zeeotter.


ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p