Jeepsafari in Torres del Paine

Echte avonturiers laten zich door winterse buien of sneeuw niet tegenhouden en gaan in de Chileense winter (onze zomer) naar het Nationaal Park Torres del Paine. Want juist in deze periode is de kans op het spotten van de zeldzame poema het grootst. Ervaring met het rijden in een jeep is niet vereist. Sterker nog: een gids zit bij u op de achterbank of rijdt met zijn eigen jeep achter u aan. Durft u de ultieme selfdrive, zonder gids, aan?

Zoeken naar poema's
Het ruige Chileens Patagonië is met een jeep het hele jaar te bereizen. Toch vinden onze experts een winterse tocht door Torres del Paine het meest bijzonder. De wegen zijn verlaten en u bent een van de weinige reizigers in het park. Wilt u de kans op het spotten van de poema vergoten? Dan regelen wij een gids voor u. Uw gids leidt u over kiezelpaden en brengt u naar plaatsen waar de kans op het zien van poema’s het grootst is.

Wintersafari
De gravelwegen in Torres del Paine leiden u langs diepblauwe meren, granieten bergtoppen en grote sneeuwvlaktes. De uitzichten onderweg worden nog indrukwekkender wanneer u uitstapt en een wandeling maakt. Ga op zoek naar vossen en guanaco’s. Of wandel naar de rand van het meer en fotografeer van dichtbij de flamingo’s en zwarthalszwanen. ’s Avonds is het tijd voor ontspanning in het Explora hotel. Geniet van een heerlijke maaltijd, Chileense huiswijnen en een welverdiende massage.

Vrijheid en flexibiliteit
Door het rijden in uw eigen 4×4 jeep ervaart u de ultieme vrijheid in Chili. Beslis zelf wanneer u vertrekt en waar en wanneer u een stop wilt maken. Ideaal als u met kinderen, familie of vrienden reist. Een satelliettelefoon, extra benzine en een goedgevulde koelbox zorgen ervoor dat u op elke situatie bent voorbereid.


ET-logo

Argentinië & Chili Highlights

Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 22-daagse reis vol hoogtepunten, waar u naar het uiterste zuiden van het continent reist en langs de hoogtepunten van Patagonië naar het noorden trekt...

Nu vanaf € 15.175 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Selfdrive avontuur op de Carretera Austral

Tijdens deze 22daagse autoreis ontdekt u het nog niet toeristische, ongerepte Patagonië en reist u langs de mooiste delen van de Carretera Austral; de route 66 van Chili...

Nu vanaf € 6.990 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p