Fietsen langs het idyllische Llanquihue meer

Fietsen langs schitterende uitzichten op het meer en de vulkanen en eindigen met een heerlijke bierproeverij, een heerlijke dag aan het Llanquihue meer.

U verlaat Puerto Varas met de auto om bij Frutillar te komen om een mooie fietstour rond het meer te starten. Frutillar is een klein plaatsje dat net als Puerto Varas aan het meer Llanquihue ligt en eveneens bol staat van de Duitse invloeden, inclusief een openlucht museum met daarin diverse op ware grootte nagebouwde Duitse/Chileense huizen. En niet te vergeten een ontelbaar aantal tentjes waar je Küchen kunt eten. Maar de grootste attractie is het Teatro del Lago. In dit theater is met regelmaat een mooie muziekvoorstelling bij te wonen.

Tijd om op de fiets te stappen. U rijdt in zuidelijke richting met schitterende uitzichten op het meer en de vulkanen. U passeert de weilanden via glooiende wegen en komt aan in het dorpje Llanquihue. De route vandaag is ruim 30 kilometer en wordt afgesloten bij de Chester Beer Brewery. Eigenaar Derek Way produceert de afgelopen 10 jaar ambachtelijk bier en deze brouwerij is het resultaat van jarenlange inspanning en het leveren van goed bier aan zijn vrienden in Puerto Varas. Met een uitstekende locatie is deze laatste stop de beste manier om deze geweldige fietsdag af te sluiten. Vanaf de brouwerij wordt u teruggebracht naar Puerto Varas.


ET-logo

Argentinië & Chili Highlights

Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 22-daagse reis vol hoogtepunten, waar u naar het uiterste zuiden van het continent reist en langs de hoogtepunten van Patagonië naar het noorden trekt...

Nu vanaf € 15.175 p.p

ET-logo

Selfdrive avontuur op de Carretera Austral

Tijdens deze 22daagse autoreis ontdekt u het nog niet toeristische, ongerepte Patagonië en reist u langs de mooiste delen van de Carretera Austral; de route 66 van Chili...

Nu vanaf € 6.990 p.p