Bezoek Cordillera del Paine

Middels een mooie dagtocht maakt u kennis met het schitterende natuurpark Torres del Paine. Het park kenmerkt zich door torenhoge bergen, gletsjers en meren. Een waar hoogtepunt tijdens uw rondreis in Patagonië.

U wordt opgehaald bij uw hotel in Puerto Natales om naar het Nationaal Park Torres del Paine te gaan. Bij uw eerste stop bezoekt u het enorme" Cueva del Milodón ", een verklaard natuurmonument, waar de Duitse kolonist Hermann Eberhard een prehistorisch dier vond, Milodón, in 1896. Aangekomen bij de ingang van het prachtige Nationaal Park Torres del Paine bij Laguna Amarga heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht op de bergen en de beroemde torens "Las Torres". Rijdend door het Nationaal Park kunt u genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving, zoals het Nordenskjold-meer, het Pehoé-meer, Salto Grande (bezoek aan de waterval) en het Grey-meer met zijn spectaculaire gletsjer. U maakt enkele korte wandelingen om de mooiste plekjes van het Nationaal Park te bereiken en te leren kennen de prachtige flora en fauna. 's Middags keert u terug naar uw hotel in Puerto Natales.


ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p