Ahu Akivi & Orongo

U brengt vandaag een bezoek aan twee belangrijke plaatsen op Paaseiland; Ahu Akivi & Orongo.

Met deze plaatsen bezoekt u zowel het binnenland als ook het zuidwesten van het eiland.  Ahu Akivi is een speciale heilige plaats op Paaseiland en is bijzonder omdat hier de beelden niet met hun rug naar de zee staan, maar juist met het gezicht. De tour zet zich voort naar een ander tijdperk dan dat van de Moai’s namelijk die van het Birdman tijdperk. Na een bezoek aan de Rano Kao vulkaan bezoekt u het Orongo dorp, waar heilige Birdman tradities generaties lang werden nageleefd. Naast deze twee plaatsen bezoekt u ook Ahu Vinapu en Puna Pau.  


ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p