Necker Island

Verscholen in de Atlantische Oceaan, ongeveer 100 kilometer ten oosten van Puerto Rico, ligt het uiterst stijlvolle Necker Island.

Met de omschrijving ‘unieke hideaway’ doen we dit pareltje nog tekort, want werkelijk alle facetten van Necker Island spreken tot de verbeelding. Omgeven door kraakhelder, turquoise water, hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen verblijft u hier als een vorst. Vrolijke maki's dartelen over het eiland, zeeschildpadden sieren de toch al kleurrijke onderwaterwereld en talloze flamingo's voorzien het piepkleine eilandje van een Caribische vibe.


ET-label

7 dagen eiland hoppen Secrets St. Martin & Necker Island

Op deze 7 daagse reis verblijft u op 2 idyllische eilanden in de Caraïben. Aan het begin van uw reis verblijft u op het Franse gedeelte van het eiland Sint Martin in het Secrets st. Martin Resort. Dit resort ligt aan een uitgestrekt privé zandstrand. Vervolgens verblijft u op het privé eiland van Entrepreneur Sir Richard Branson, Necker Island. Dit eiland is slechts enkele weke..

Nu vanaf € 10.695 p.p


EE-label

Caribbean Business Getaway

De term ontdekkingsreis krijgt een nieuwe lading met het reisprogramma dat voor u is samengesteld. U wordt betrokken bij diverse duurzaamheidsprojecten in de Caribbean, daarnaast is er natuurlijk ruim voldoende tijd voor ontspanning. Neem contact op voor het uitgebreide programma waarbij we nog een aantal verrassingen voor u in petto hebben...

Nu vanaf € 17.995 p.p