Actief met uw familie in Brazilië

Spectaculaire natuur, eindeloze stranden en mogelijkheden te over om actief bezig te zijn: Brazilië is een uitdagende en complete bestemming voor een reis met het gezin. Samen een potje voetballen aan het strand in Rio de Janeiro, capibara’s, tapirs en jaguars spotten in de Pantanal en varen op een traditioneel schip in Paraty. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze opties! Het tijdsverschil is vier uur, waardoor u weinig last heeft van een jetlag.

Sportief in Rio
Met uw gids fietst u in de ochtend langs de boulevard en verkent u de kleurrijke en historische plekken van Rio de Janeiro. Op het strand van Copacabana worden uw kinderen misschien wel uitgedaagd voor een wedstrijdje voetvolley met de lokale jeugd. Doet u ook mee? ’s Middags vindt u verkoeling in het zwembad of met uw surfplank in zee. Of kunnen we u uitdagen om de klim naar de top van de Suikerbroodberg te maken?

De big five van Brazilië
De Pantanal is één van de grootste wildgebieden ter wereld. Met uw gids rijdt u door de uitgestrekte gebieden met lage begroeiing. Het uitzicht is weids, waardoor u het wild relatief eenvoudig spot. Ziet u daar de capibara’s, reuzenmiereneters en tapirs? Te paard of vanuit een kano ziet u de Pantanal vanuit een ander perspectief. Met wat geluk spot u misschien zelfs wel een jaguar! Ga samen op zoek naar de Big Five van Brazilië.

Varen naar de mooiste strandjes
Ingesloten tussen groene jungle en Atlantische Oceaan, vindt u het koloniale plaatsje Paraty. De ontspannen sfeer maakt dit de perfecte plek voor een relaxte afsluiting van uw reis. Ga aan boord van een traditioneel zeilschip voor een privétocht langs de Costa Verde; één van de groenste kustgebieden ter wereld. Uw kapitein vindt graag de mooiste, afgelegen strandjes voor u. Neem een duik in de kristalheldere oceaan, de kleurrijke vissen komen vanzelf naar u toe.


ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p