Blue Hole per helikopter

De beste manier om de ongekende schoonheid van The Great Blue Hole te bewonderen, is vanuit de lucht. The Blue Hole is een bijna perfecte cirkel van sprankelend saffierblauw water dat verwijst naar de ongelooflijke diepte van ongeveer 124 meter. Deze vlucht zal letterlijk een van de hoogtepunten tijdens uw reis zijn.

The Blue Hole is de thuisbasis van onder andere verpleegsterhaaien, stierhaaien, Caribische rifhaaien en ander exotisch zeeleven. De onderwatergrot bevat tevens stalactieten welke over meer dan 153.000 jaar zijn gevormd. Discovery Channel heeft niet voor niets dit wonder op nummer één geplaats van ‘'The 10 most amazing Places on Earth’'. U vertrekt vanaf San Pedro op Ambergris Caye of Caye Caulker en stijgt u op boven het kristalhelder turquoise water van de Caribische zee. De vlucht passeert de historische St. George's Caye en enkele van de wereld beste koraalduikgebieden - Turneffe-atol, Half Moon Caye (een nationaal monument en zeelevenreservaat) en het Lighthouse Reef Atoll.


EH-logo

Beach Break Belize - Matachica

Van de turquoise zee en de majestueuze bergen tot de historische Maya-ruïnes, het avontuur wacht op u tijdens uw verblijf bij Matachica. Op slechts 200 meter van het resort ligt het op een na grootste koraalrif ter wereld, waar u geweldig kunt snorkelen en duiken. Daarnaast kunt u kajakken op zee of de omgeving verkennen per fiets. Het re...

Nu vanaf € 2.095 p.p