Ontdek de ondergrondse wereld van Barbados

Ontdek de mysterieuze ondergrondse wereld van Barbados. Harrison's Cave werd voor het eerst onderzocht in 1974 nadat het jarenlang een groot mysterie vormde. Bewonder de stalactieten en stalagmieten die aan het plafond naar beneden hangen tijdens een tram tour of te voet.

Het precies in het midden van Barbados gelegen Harrison's Cave wordt beschouwd als een van de wonderen van het eiland. Druppels vallen van het plafond in de kleine stromende riviertjes en de stalactieten en stalagmieten steken uit de kalkstenen wanden. De grotten die jarenlang een mysterie vormde zijn sinds 1981 opengesteld voor publiek. De actieve grot is 2,3 kilometer lang en op sommige plekken 15 meter hoog.  

 

Harrison's Cave biedt mogelijkheden voor twee verschillende tours. Een elektrische tram leidt bezoekers door de grotten tijdens een uur durende tour waarbij u de watervallen en andere magische elementen van de grot kunt bewonderen. Ook kunt u ervoor kiezen om onder leiding van een gids te voet Harrison's Cave te ontdekken. U wordt uitgerust met een hoofdlamp en kniebeschermers zodat u veilig op pad kunt. Deze vier uur durende eco-adventure tour brengt u naar de donkerste uiteinden van de ruim twee kilometer lange grotten.