Wijntour door Valle de Uco

De Uco Vallei is genoemd naar de Indiaanse leider die honderden jaren geleden heerste over dit gebied. Op dit moment is het een gebied waar druiven van een hoge kwaliteit groeien. U ziet talloze wijngaarden, onverharde wegen met aan weerszijde goudgekleurde populieren en de met sneeuwbedekte berg Tupungato domineren hier het landschap.

De wijngaarden die bezocht worden zijn de volgende (onder voorbehoud): 
Bodega Diamandes - Clos de los 7 winery
Deze bodega is onderdeel van het bekende Clos de los 7, een project geleidt door de Franse wijnboer Michell Rolland. Naast het maken van de Gran Cru wijnen, wordt deze wijngaard gecombineerd met een monumentale architectuur en een indrukwekkend uitzicht op de Andes.

Domain Bousquet
Dit is een echte pionier van Valle de Uco, de Bousquet family kochten de wijngaard in 1998. Afkomstig van Carcassone, Frankrijk, verhuisde deze familie naar Mendoza om Argentijnse wijnen te produceren geheel organisch en met een Franse stijl.

Andeluna Cellars
Aan de voet van de Andes vindt u deze wijngaard, een opmerkelijk prachtige plek. U geniet hier van spectaculaire uitzichten. Hier zal de lunch plaatsvinden, uiteraard gepaard met heerlijke Argentijnse wijnen.

Hierna wordt u teruggebracht naar uw accommodatie. 


ET-logo

Argentijnse Ruta 40

Levensgenieters kunnen in Argentinië hun hart ophalen met smaakvolle wijnen, culinaire diners, passievolle tango en magnifieke natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze 16-daagse roadtrip u op het lijf geschreven...

Nu vanaf € 7.225 p.p