Vaar over de legendarische wateren van het Beaglekanaal

U maakt een drie uur durende tocht over de legendarische wateren van het Beaglekanaal, de 280 kilometer lange zeestraat die - bij Ushuaia - de grens vormt tussen Chili en Argentinië.

In dit kanaal verdwijnt het Andesgebergte in de zee. Eigenlijk is het kanaal een door de zee overspoelt gletsjerdal. Het Beaglekanaal ligt ten zuiden van Ushuaia en Vuurland en biedt u uitzicht op de eilanden die uitlopen op Kaap Hoorn. Het kanaal werd tijdens Fitz Roy's expeditie met de HMS Beagle in 1830 ontdekt. Anglicaanse missionarissen vestigden zich hier pas in 1860.


Antarctica - Zuidpool - Pinguïns
TT-logo

Antarctica Onderzoeksexpeditie

Gaat uw interesse in onze wereld verder dan fysieke grenzen te willen overschrijden? Dan is deze onderzoeksexpeditie naar Antarctica wellicht geschikt voor u. Niet alleen bevindt u zich in een uniek landschap met ijsbergen, pinguïns en walvissen, u kunt actief een bijdrage leveren aan de wetenschappelijke programma’s die hier worden uitgevoerd. Zo geeft u iets terug, terwijl u ..

Nu vanaf € 9.495 p.p

ET-logo

Argentijns Patagonië

Deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië, in het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Alleen hier k..

Nu vanaf € 12.975 p.p

ET-logo

Indrukwekkend Argentinië

Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict reist u naar het noorden. Hier maakt u kennis met de meest desolate landschappen en sluit u af aan de tropische Iguazu watervallen...

Nu vanaf € 22.095 p.p

TT-logo

Zeiljachtexpeditie naar Antarctica

Met het aan de omstandigheden aangepaste zeiljacht Australis vaart u richting Antarctica. Zeilen is vanwege het ijs niet mogelijk, maar dat maakt de trip er niet minder op. Integendeel! Met slechts zeven medepassagiers, een expeditieleider en drie bemanningsleden is dit de meest intieme en exclusieve expeditie naar Antarctica. Met zo weinig mensen is het mogelijk om landingen t..

Nu vanaf € 37.365 p.p