Te voet door Nationaal Park Tierra del Fuego

U bezoekt samen met een Engelssprekende privé gids het Nationaal Park Tierra del Fuego, wat op zo'n 11 kilometer van de stad Ushuaia is gelegen.

U verlaat Ushuaia via de Ruta 3. Deze weg leidt u langs de Rio Pipo Vallei. De tocht vervolgt zich richting Ensenada baai. Aan de overkant van het Beaglekanaal ziet u de besneeuwde bergtoppen van de Sampaio bergketen in Chili liggen. U komt aan bij het Acigamimeer waar u een wandeling langs de oever maakt richting Lapataia baai. Dit is het einde van de Panamerikaanse snelweg en het meest zuidelijke gedeelte van deze route in Latijns-Amerika. Onderweg kunt u genieten van fantastische uitzichten over Laguna Verde en Laguna Negra. Nadat u de Lapataia baai bezocht heeft wordt u teruggebracht naar Ushuaia. Deze tour duurt ongeveer 4 uur. 


ET-logo

Argentijns Patagonië

Deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië, in het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Alleen hier k..

Nu vanaf € 12.975 p.p

ET-logo

Indrukwekkend Argentinië

Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict reist u naar het noorden. Hier maakt u kennis met de meest desolate landschappen en sluit u af aan de tropische Iguazu watervallen...

Nu vanaf € 22.095 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p