Stadstour door Salta

U maakt gedurende een halve dag durende stadstour door Salta. Dit is een van de oudste door Spanjaarden gestichte steden in Argentinië.

Het hoofdplein van de stad is het kloppende hart van Salta. Hier staan het Cabildo - het voormalige gemeentehuis-, het paleis van de aartsbisschop, de San Franciscokerk en de San Bernardokerk. Ook bezoekt u de lokale kunstnijverheidsmarkt waar u de kans krijgt om souvenirs te kopen tegen hele goede prijzen. U bezoekt ook het MAAM museum waar u de mummies kunt bezichtigen die in dit gebied gevonden zijn en meer kunt leren over dit prachtige deel van Argentinië.


ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

De Andes op haar mooist

U bezoekt het mooiste van de Andes en combineert de hoogtepunten van Argentinië, Chili en Bolivia. Een 22-daagse reis waarin u een diversiteit aan landschappen ervaart; van de mistige Pacific tot de Argentijnse wijngaarden en van de zoutvlaktes van Uyuni tot het woestijnlandschap van Atacama...

Nu vanaf € 18.995 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p