Perito Moreno gletsjer

In Patagonië is de Perito Moreno gletsjer hét hoogtepunt. Met Thika Travel ziet u deze gigantische Argentijnse gletsjer van alle kanten. Zo brengen wij u niet alleen naar de bekende platformen om de gletsjer te fotograferen, maar ook naar de zuidkant van de gletsjer. Daar zijn nauwelijks andere reizigers en geniet u van een uitzicht waar u stil van wordt. Ook bijzonder: een gletsjercruise maken naar de vier grootste gletsjers in dit gebied.

In volle glorie
Voor een complete Perito Moreno-beleving is een blik op de gletsjer vanaf de zuidkant een must. Hier ziet u de gletsjer in zijn volle glorie, vanaf een punt dat weinig wordt bezocht. Voor de mooiste foto’s van Perito Moreno neemt uw gids u later op de dag mee naar de veel bezochte platformen. Omdat de meeste reizigers hier in de ochtend komen, heeft u in de namiddag het platform bijna voor u zelf. Maak uw camera gereed en schiet in het gouden uur de meest adembenemende foto’s.

Spectaculaire ijstrekking
Houdt u van wat meer avontuur? Maak dan een trekking over de ijzige velden. Bind de ijzers onder uw wandelschoenen en stap samen met een berggids de gletsjer op. Vanaf deze plek merkt u pas echt hoe uitgestrekt de ijsmassa is. Stap voor stap bedwingt u de Perito Moreno. Het geluid van krakend ijs zult u niet snel meer vergeten.

Luxe gletsjercruise
Tijdens een minicruise van drie dagen ziet u de vier grootste gletsjers van Patagonië van dichtbij: de Mayo, Spegazzini, Upsala en uiteraard de Perito Moreno. Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt in alle stilte, met uitzicht op een van de grootste landgletsjers ter wereld. Gedurende de dag speelt het licht met het ijs, waardoor u al varend een steeds wisselend decor heeft.