Off-road door Tierra del Fuego National Park

U maakt in een klein internationaal gezelschap een 'off road trip' naar de meren Fagnano en Escondido in het Tierra del Fuego National Park.

Een ervaren Engelssprekende chauffeur neemt u mee op een tocht noordwaarts om de Andes en de Garibaldipas over te steken. Van hieruit heeft u al prachtige uitzichten over de Escondido en Fagnano meren. U bereikt de oevers van het Fagnano meer door het nemen van een oude, hobbelige weg. Bij het meer stopt u en terwijl de lunch wordt bereid, kunt u de tijd gebruiken voor een wandeling door de bossen. Na de welverdiende barbecuelunch gaat u verder naar het Escondido meer. Onderweg maakt u nog een koffiestop en aan het einde van de dag keert u terug naar uw accommodatie. Een prachtige excursie door een ruig, ongerept landschap; u maakt kennis met de essentie van Vuurland.


ET-logo

Argentijns Patagonië

Deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië, in het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Alleen hier k..

Nu vanaf € 12.975 p.p

ET-logo

Indrukwekkend Argentinië

Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict reist u naar het noorden. Hier maakt u kennis met de meest desolate landschappen en sluit u af aan de tropische Iguazu watervallen...

Nu vanaf € 22.095 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p