Business trip/incentives

De wereld is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor geïnteresseerde reizigers en pioniers, maar ook voor bedrijven die graag hun grenzen verleggen.

ExperienceTravel ontzorgt graag reizigers én bedrijven door hun vrije tijd naar wens in te vullen. Naast het opzetten van individuele reisprogramma’s hebben we ruimschoots ervaring met het uitvoeren van events en incentives voor grotere gezelschappen. Zo verzorgen wij diverse reizen van NRC en hebben we voor diverse bedrijven zowel mooie evenementen als volledig verzorgde reizen voor privégroepen uit handen genomen.

De wereld biedt unieke ervaringen en buitengewone plekken, die uw medewerkers inspireren en motiveren om uitdagingen aan te gaan en hogere doelen te bereiken. Intrigerende lokale denkers en doeners dragen bij aan learning en leiderschap. Dicht bij huis of op exotische locaties. Ga mee met de dabbawalla’s in India en leer van deze meesters van de logistiek. Of verras uw team met een exclusieve rondleiding door de Sixtijnse kapel na sluitingstijd. Neem plaats aan uw vergadertafel in de Keniaanse bush, waar u meetings afwisselt met wandelsafari’s en lezingen door interessante lokale sprekers. Alles verzorgen wij tot in de puntjes, zodat u kunt zich focussen op wat voor u belangrijk is. Op deze website inspireren we u graag.

Met veel plezier, brengen we u op ideeën die aansluiten op wat u met uw bedrijf of organisatie wilt bereiken.Neem contact met ons op en daag ons uit met uw ideeën en wensen voor uw eigen gezelschap. We komen graag bij u langs om te brainstormen en vervolgens de volledige organisatie uit handen te nemen. 

 

ANDEREN GINGEN U REEDS VOOR

Met de golfclub op safari
Een besloten golfgezelschap ging met ExperienceTravel op een unieke treinsafari door Zuid-Afrika. Ze verbleven aan boord van de chique Rovos Rail trein en speelden op de meest prestigieuze golfbanen van het land. Daarnaast waren er een aantal safari’s in het programma opgenomen door privéwildreservaten wat ultieme wildspottingkansen opleverde.

Met uw eigen groep in het Louvre
U heeft mogelijk al gezien dat u met ExperienceCulture in een select gezelschap het Louvre kunt bezoeken ná sluitingstijd, maar wist u dat we dit ook voor uw eigen gezelschap kunnen regelen? Komend najaar zullen we dit voor 150 medewerkers van een Nederlandse organisatie uitvoeren. Natuurlijk inclusief vervoer naar Parijs, hotelovernachtingen en indien gewenst zelfs met verblijf in én bezoek achter de schermen van het domein van Versailles.

Mauritshuis jubileumfeest
Recent organiseerde ExperienceTravel een feestelijk jubileum voor een farmaceutisch bedrijf in het Mauritshuis in Den Haag. Speciaal voor deze bijeenkomst zorgden wij ervoor dat de deuren exclusief voor het feestgezelschap opengingen. Na ontvangst met canapés volgde een begeleide rondleiding in kleine groepjes langs de meesterwerken, waarna een walking diner werd geserveerd.

Lustrumreis naar Jordanië
Als u iets te vieren heeft en u wilt het écht groots aanpakken, zijn wij graag uw partner. Zo hebben wij een bijzondere lustrum-reis voor 195 personen op maat samengesteld naar Jordanië. Natuurlijk inclusief de verborgen stad Petra, maar ook met allerlei andere 'geheime’ verrassingen en activiteiten.

Sorteer Resultaten op:

4 Business trip/incentives

EE-label

Caribbean Business Getaway

De term ontdekkingsreis krijgt een nieuwe lading met het reisprogramma dat voor u is samengesteld. U wordt betrokken bij diverse duurzaamheidsprojecten in de Caribbean, daarnaast is er natuurlijk ruim voldoende tijd voor ontspanning. Neem contact op voor het uitgebreide programma..

Nu vanaf € 19.995 p.p


EH-label

City Trip Istanbul - Six Senses Kocatas Mansions

De Six Senses Kocatas Mansions bevinden zich net buiten de bruisende stad Istanbul. Tijdens een excursie naar de historische stad aanschouwt u de overblijfselen van het Romeinse-, Byzantijnse- e Ottomaanse Rijk. De stadstour omvat een bezoek aan de Sultan Ahmet moskee, de Hagia S...

Nu vanaf € 1.495 p.p


ET-label

Incentivereis naar Kaapstad

Op zoek naar inspiratie en nieuwe energie voor uw (sales)team? Dan moet u in Kaapstad zijn. Deze bruisende stad aan de voet van de Tafelberg is dé plek om uw grenzen te verleggen...

Nu vanaf € 2.295 p.p


ET-label

Incentivereis naar Rome

Dompel uzelf onder in de Romeinse cultuur en maak op typisch Italiaanse wijze kennis met de rijke historie, de gewoontes, het eten en de vele bezienswaardigheden die de hoofdstad rijk is...

Nu vanaf € 1.595 p.p


ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters Reisspecialist

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl