Boottocht op de lagune

Ontdek de schoonheid van de lagune van Aitutaki boven en onder water tijdens een ontspannen boottocht. U zult verschillende motu’s bezoeken en heeft veel tijd om te snorkelen, zwemmen of rustig te ontspannen aan boord. Een barbecuelunch met vers gevangen vis maakt deze heerlijke dag compleet.

Voor wie het leuk vindt is het mogelijk om door het ondiepe water naar One Foot Island te lopen. Hier bevindt zich namelijk het kleinste onbemande postkantoor ter wereld. U kunt hier een stempel in uw paspoort laten zetten en wat souvenirs kopen. Aan het einde van de dag wordt u weer teruggebracht.


EH-logo

Beach Break Cook islands - Aitutaki Escape

Een eigen plekje op een verscholen eiland in de Zuidelijke Stille Oceaan is een droom van velen, maar is exact wat u krijgt als gast van Aitutaki Escape. Een ruime, stijlvolle villa, waar ultieme privacy eerder regel dan uitzindering is, geldt als uw tropische ‘home away from home’. Een eigen binnenplaats, inclusief zwembad, vormt de kers...

Nu vanaf € 4125 p.p

ET-logo

Eilandhoppen op de Cookeilanden

Maak kennis met de Cookeilanden tijdens deze 14-daagse reis, waarbij u 3 verschillende eilanden aandoet; Rarotonga, Aitutaki en Atiu. De extreem vriendelijke bevolking gecombineerd met het helderblauwe water en parelwitte zandstranden zorgt voor een onvergetelijke vakantie!..

Nu vanaf € 5.145 p.p

ET-logo

Ontdek de eilanden van de Maori's

Tijdens deze 14-daagse reis verkent u de twee hoofdeilanden van de Cook Islands, Rarotonga en Aitutaki. Op beide eilanden brengt u een paar dagen door in luxe accommodaties. Deze reis kunt u gemakkelijk toevoegen als verlenging na uw reis in Australië en/of Nieuw-Zeeland...

Nu vanaf € 4.195 p.p