Vlieg naar de sterren in de Kimberley

Vlieg per helikopter naar een afgelegen plek in het fascinerende landschap van de Kimberley voor een overnachting onder de heldere sterrenhemel.

Australië herbergt legio afgelegen plekjes en fabuleuze landschappen die vanuit de lucht nog fascinerende ogen. U ervaart de grootsheid van de indrukwekkende outback pas echt goed als u er boven vliegt. Helikoptervluchten stellen u in staat als een vogel over het land te vliegen. Maar waar een helikoptervlucht normaal gesproken geldt als een opzichzelfstaande activiteit, is het in dit geval onderdeel van een groter geheel. Een helikopter brengt u naar een afgelegen plek om er de nacht door te brengen onder de sterrenhemel. Onderweg er naar toe kunt u kiezen uit bijzondere plekjes, vaak zo afgelegen dat er geen wegen naar toe leiden. Het alleen op de wereld gevoel is hier derhalve gegarandeerd. U heeft de regie volledig in handen en desgewenst is de helikopter beschikbaar om meerdere plekken in de Kimberleys aan te doen, alles is in overleg mogelijk. Neem een verfrissende duik bij één van de imposante watervallen of laat u door een deskundige gids door de natuur leiden. Het absolute hoogtepunt van de trip wordt gevormd door de overnachting middenin de natuur en onder een stralende sterrenhemel in een comfortabele swag (een van oorsprong, karakteristieke canvas slaapzak). Doordat er in de weide omgeving geen andere lichtbronnen zijn, is het licht van de sterren nog vele malen feller in de verdere donkere nacht.


ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p