Blue Mountains wildlife excursie

Tijdens deze tour ontdekt u de wonderen van Blue Mountains National Park, onderdeel van de gelijknamige Wereld Erfgoed regio. U wordt opgehaald vanaf uw hotel door een ervaren gids die u in een kleine groep buiten de gebaande paden de mooiste plekjes kan laten zien.

De tour start met een vroege entree tot Featherdal Wildlife Park waar u, zonder de drukte van andere toeristen, koala’s en kangoeroes rustig van dichtbij kunt bekijken. Vervolgens reist u door naar de waterval van de Jamison Valley. Vanuit de Eaglehawk Lookout kijkt u uit op de Three Sisters rotsformatie terwijl uw gids u tijdens de tour voorziet van alle informatie over historie en de flora en fauna van het gebied. Na de lunch bij Blackheath Golfclub eindigt de tour via verschillende bijzondere uitkijkpunten met een bezoek aan Mount Tomah Botanic Gardens.


Kangaroo - Sunset -  Australie
ET-logo

Highlights van Australië

Australië staat bekend om de bruisende stad Sydney, de ruige outback en de tropische stranden van Queensland. Op deze rondreis combineert u deze elementen, maar doet u het toch net even anders...

Nu vanaf € 8.075 p.p