Svalbard Museum

In het plaatsje Longyearbyen op Spitsbergen is het Svalbard Museum gevestigd, een natuur- en cultuurhistorisch museum waar u van alles te weten komt over onder meer de geschiedenis, cultuur en natuur op Spitsbergen.

Aan de hand van honderden foto's, voorwerpen, boeken alsook opgezette dieren wordt een beeld geschetst van hoe het Spitsbergen door de jaren heen verging.


ET-label

All-in reis IJsberen in de Middernachtzon

Dit is een expeditiecruise met een klein expeditieschip (50 passagiers). Het doel van deze expeditiecruise is om naast de mooie natuur en gletsjers het wildlife van Spitsbergen te zien. M/S Quest vaart langs het pakijs en door drijfijs. Vroeg in de zomer is het landschap op Spitsbergen maagdelijk wit...

Nu vanaf € 5.695 p.p


ET-label

All-in reis Spectaculair Spitsbergen

Dit is een expeditiecruise met een klein expeditieschip (50 passagiers). In de tweede helft van de zomer vaart u volledig rond de Spitsbergen archipel. Het doel van deze expeditiecruise is om naast de mooie natuur en gletsjers het wildlife van Spitsbergen te zien. M/S Quest vaart in het oosten van de archipel mogelijk nog door drijfijs . U bezoekt alle belangrijke eilanden en m..

Nu vanaf € 6.995 p.p