Walvissafari Brier Island

Walvis - Orkasafari - West Canada

U gaat op zoek naar walvissen rondom Brier Island. Met deze cruise heeft u keuze uit een tocht per boot die ruimte biedt aan maximaal 50 personen. Deze boot heeft een groot buitendek vanwaar u goed zicht heeft rondom de boot. U kunt ook kiezen voor een tocht per zodiac, een intiemere trip met maximaal twaalf personen.

De grote boot maakt een tocht van drie tot vijf uur en de zodiac vaart ongeveer tweeëneenhalf uur. Deze excursie draait om het spotten van zeevogels en walvissen in een gebied waar het wemelt van de dieren. Afhankelijk van de periode van het jaar heeft u kans op een ontmoeting met bruinvissen, de gewone vinvis, dwergvinvis, noordkapers, de bultrugwalvis en dolfijnen. En ziet u hoogstwaarschijnlijk zeearenden, de grote blauwe reiger, de visarend of papegaaiduikers. U krijgt zelfs garantie op het spotten van walvissen, gebeurt dit niet, dan maakt u gratis een nieuwe trip. De tour start bij Westport op Brier Island, dat tevens ook het vertrek- en eindpunt is van uw ferry naar het vasteland.


ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p