Walvissen spotten vanuit Boston

Maak u klaar voor een bijzondere ervaring, stap aan boord van New England Whalewatching cruise. De bestemming: Stellwagen Bank Marine Sanctuary, een rijke voedingsbodem voor walvissen, dolfijnen, zeevogels en andere zeedieren.

U heeft een goede kans om verschillende soorten grote walvissen te bewonderen, waaronder bultruggen, finbacks, grienden en de ernstig bedreigde rechtse walvissen. U leert over de walvissen van New England Aquarium naturalisten die altijd aan boord zijn om kennis te delen, uw vragen te beantwoorden en het verbazingwekkende gedrag van deze werkelijk prachtige zoogdieren uit te leggen. Highspeedcatamarans zijn de snelste, meest comfortabele manier om deze fascinerende en prachtige wezens van de oceaan te bekijken.  


ET-logo

Het Erfgoed van New England

Indrukwekkende natuur en historie komen samen tijdens deze rondreis door de regio New England. Startend in de bakermat van de VS, de stad Boston, via de ruige kustlijnen, charmante vissersdorpjes en fraaie natuurgebieden, zoals de Green & White Mountains, eindigt u in het pittoreske Cape Cod aan het strand...

Nu vanaf € 5.275 p.p