Uitstapje naar Abrau Durso

Bezoek het kuuroord gelegen aan het pittoreske meer Abrau, vol fonteinen en parken, maar voornamelijk bekend om de historische champagneproductie.

In 1898 werd de eerste ‘Abrau-Durso-champagne’ gebotteld met het staatsembleem van het Russische keizerrijk. De befaamde Franse wijnproducent Victor Dravigny zette de traditie voort en ontving twee prijzen van Nicolaas II voor zijn verbeteringen van de kwaliteit van de wijn. In de Sovjettijd was de in 1913 voltooide fabriek een sovchoz waar koudebestendige gist werd ontwikkeld in een belangrijk onderzoekscentrum.
De beste wijnen werden aan het Kremlin geleverd voor partijvieringen. In de kelders is een enorme verzamelingen champagne aangelegd, waaronder Dom Pérignon, Veuve Clicquot en Moët & Chandon. 


EH-logo

City Trip naar Moskou en St. Petersburg

Het land van gouden koepels, paleizen en indrukwekkende musea blijft fascineren. Van het Rode Plein tot de ultramoderne skyline in Moskou en van de Hermitage tot de Noord-Europese flair van St. Petersburg. En als een parel op de tsarenkroon schitteren de buitenverblijven van de Romanovs...

Nu vanaf € 2.025 p.p

EH-logo

Citytrip Around the World

In de beroemde avonturenroman ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’ van Jules Verne presteert Phileas Fogg iets dat in 1872 onmogelijk leek: in een tijdsbestek van slechts tachtig dagen reist hij de wereld rond. Zo’n anderhalve eeuw later laat ExperienceHolidays u in zijn voetsporen treden met een eigentijds equivalent:de ‘Citytrip Arou...

Nu vanaf € Vanaf 14.995 p.p

Golden Eagle - Imperial Suite - Trein
ET-logo

Zijderoute per trein van Almaty naar Moskou

Reis per luxe trein over een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar ook de legendarische reiziger als Marco Polo zijn stappen heeft gezet; de Zijderoute. De Golden Eagle rijdt vanaf Kazachstan door karavaansteden in Oezbekistan en door Turkmenistan naar het indrukwekkende Rode Plein in Moskou. Een unieke reis door het anders moeilijk begaanbare Centraal-Azi..

Nu vanaf € 18.445 p.p

Dunhuang - China - Dessert - Woestijn
ET-logo

Zijderoute per trein van Beijing naar Moskou

Volg een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar legendarische reizigers als Alexander de Grote en Marco Polo hun stappen hebben gezet; de Zijderoute. Eeuwenlang reisden avonturiers en handelaren op de oude routes om de wereldhandel van zijde, kruiden en parfums te vervoeren. Onderweg geniet u van de schitterende uitzichten over de ongerepte en dramatische l..

Nu vanaf € 27.075 p.p