Bygdøy

Bygdøy is een rustige wijk op een rotsig en bebost schiereiland dat bekendstaat om zijn scheepvaartgeschiedenis.

In het Fram-museum is een 19e-eeuwse ijsbreker te zien en het Kon-Tiki-museum is gewijd aan het leven van avonturier Thor Heyerdahl. Een andere trekpleister zijn de levensechte reconstructies van traditionele Noorse kerkjes en huizen van het Nationale Volksmuseum. De kustlijn is bezaaid met rustige stranden en door het bos lopen wandel- en fietspaden. Deze plek is het beste per watertaxi te bereiken.


ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p