Beleef Oslo op de fiets

Een goede manier om de stad te ontdekken is op de fiets. Start de dag met een elektrische fietstour onder leiding van een gids.

Tijdens deze tour komt u langs belangrijke bezienswaardigheden waaronder het Noors parlement, het Vigelandspark en het Koninklijk paleis, wat nog steeds de officiële woonplaats is van de huidige koning Harald V. Aan het einde van deze interessante tour neemt de gids u mee naar Holmenkollen, een hooggelegen wijk. Vanuit het centrum is Holmenkollen met de metro binnen 20 minuten te bereiken. Onderweg ziet u de stad steeds kleiner worden en eenmaal boven aangekomen heeft u een weids uitzicht over heel Oslo. Opvallend is de enorme skischans die hier boven u uit torent.


ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p