Rondleiding door de Aquaflor parfumerieën

Maak uw verblijf in Florence onvergetelijk met een exclusief arrangement met een privé bezoek aan Aquaflor Florence, een gerenommeerd Maison de Parfum in het hart van de wijk Santa Croce. Aquaflor's atelier en laboratoria bevinden zich in het prestigieuze Palazzo Corsini-Serristori, een prachtige Renaissance residentie, die sinds het begin van de 20e eeuw wordt beschouwd als een nationaal erfgoed.

Uw bezoek begint met een rondleiding door het atelier, waarbij u de geschiedenis van het Palazzo en de traditionele Florentijnse parfumerie ontdekt. Vervolgens bezoekt u de laboratoria van de meester-parfumeur Antonio Artese , die zeldzame en kostbare ingrediënten uit alle hoeken van de wereld selecteert. Omringd door parfums en zeldzame essences, leert u hoe u uw reukzin kunt verfijnen. 


AR-logo

Florence

Vanuit een stijlvol hotel genieten we van de hoogtepunten van de kunst van de Florentijnse renaissance en de betoverende wereld van het maniërisme.

Nu vanaf € 2.345 p.p

AR-logo

Puccinifestival in Torre del Lago

In Torre del Lago wordt sind 1930 in de zomermaanden een jaarlijks operafestival georganiseerd geheel aan de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini gewijd. De editie van aankomende zomer vormt een wel zeer bijzonder jubileum. Niet alleen is het de 70ste editie van het festival, het is ook het honderdste sterfjaar van de meester met een...

Nu vanaf € 3.495 p.p