Restauratie van eeuwenoude kunst

Kunstwerken kunnen door bijvoorbeeld vervoer, water of de tand des tijds beschadigd raken. In Florence is juist het repareren van dergelijke objecten tot een kunst verheven.

Speciaal opgeleide kunstdokters werken met veel geduld, precisie en toewijding aan het herstel van een beschadigd kunstwerk. Meer dan eens weten ze een object dat al bijna als verloren werd beschouwd in ere te herstellen. Ter plekke in een museum of in hun eigen studio laten ze u uitgebreid zien hoe ze te werk gaan en nemen ze u mee in dit bijzondere herstelproces.


AR-logo

Florence

Vanuit een stijlvol hotel genieten we van de hoogtepunten van de kunst van de Florentijnse renaissance en de betoverende wereld van het maniërisme.

Nu vanaf € 2.345 p.p

AR-logo

Puccinifestival in Torre del Lago

In Torre del Lago wordt sind 1930 in de zomermaanden een jaarlijks operafestival georganiseerd geheel aan de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini gewijd. De editie van aankomende zomer vormt een wel zeer bijzonder jubileum. Niet alleen is het de 70ste editie van het festival, het is ook het honderdste sterfjaar van de meester met een...

Nu vanaf € 3.495 p.p