Kook experience Toscaanse keuken

Verscholen in de glooiende heuvels even buiten Florence ligt in een 15e-eeuwse pastorie het gerenommeerde restaurant Enoteca il Rossellino. Hier ontrafelt u samen met de eigenaar de geheimen van de Toscaanse keuken.

Huisgemaakte gnocchi, verse bereide Crostini al fegatini en Bistecca alla Fiorentina zijn enkele gerechten die typisch Toscaans zijn, maar iedere cooking experience is weer anders en het is zodoende nog een verrassing wat u zult gaan bereiden. Uiteraard mag u naderhand onder het genot van een glas Toscaanse wijn proeven van uw zelfbereide creaties.


AR-logo

Florence

Vanuit een stijlvol hotel genieten we van de hoogtepunten van de kunst van de Florentijnse renaissance en de betoverende wereld van het maniërisme.

Nu vanaf € 2.345 p.p

AR-logo

Puccinifestival in Torre del Lago

In Torre del Lago wordt sind 1930 in de zomermaanden een jaarlijks operafestival georganiseerd geheel aan de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini gewijd. De editie van aankomende zomer vormt een wel zeer bijzonder jubileum. Niet alleen is het de 70ste editie van het festival, het is ook het honderdste sterfjaar van de meester met een...

Nu vanaf € 3.495 p.p