Gallerie dell’ Accademia

De Galleria dell'Accademia is een museum in de Italiaanse stad Florence. De Accademia delle Arti del Disegno of Accademia was de eerste kunstacademie voor schilders van Europa.

Bewonder Gallerie dell’ Accademia en krijg een rondleiding langs de topstukken van Venetiaanse meesters, waaronder Tiepolo en Michelangelo. 

Het museum heeft verschillende permanente collecties. De belangrijkste collectie daarvan betreffen kunstwerken van de Italianse gotik, renaissance en manïerisme. Het museum heeftvooral international bekendheid dankzij kunt het iconische marmeren beeld David van Michelangelo. 

 


AR-logo

Florence

Vanuit een stijlvol hotel genieten we van de hoogtepunten van de kunst van de Florentijnse renaissance en de betoverende wereld van het maniërisme.

Nu vanaf € 2.345 p.p

AR-logo

Puccinifestival in Torre del Lago

In Torre del Lago wordt sind 1930 in de zomermaanden een jaarlijks operafestival georganiseerd geheel aan de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini gewijd. De editie van aankomende zomer vormt een wel zeer bijzonder jubileum. Niet alleen is het de 70ste editie van het festival, het is ook het honderdste sterfjaar van de meester met een...

Nu vanaf € 3.495 p.p